Gülveren Anaokulu
GÜLVEREN MAH. 3713 SK. SULE UZUN ANAOKULU BLOK NO 39/2 KEPEZ / ANTALYA

VİZYON

Gülveren Anaokulu olarak; Atatürk’ün gösterdiği yolda, evrensel değerlerle bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran, bilgiye ulaşan ve üreten, edindiği bilgiyi kullanıp paylaşabilen, iletişim kurabilen, yeniliğe açık, teknolojiyi etkin kullanabilen, problem çözme yeteneği gelişmiş, kendini gerçekleştirmiş, hoşgörülü, ahlaklı, insana ve çevreye saygılı, sorumluluk sahibi, tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen insanlar ve liderler yetiştirmek.

MİSYON

En kısa sürede tüm hizmet alanlarının(okul paydaşlarımızın) başarılarıyla sürekli gurur duyacağı, çevresinde ve ilimizde ismi hep övgüyle anılan, her alanda örnek alınan, takip edilen, anaokulunda kalitenin vazgeçilmez markası haline gelen köklü, güçlü bir okul yaratmak.

İkili

MERKEZ